Табиғи мал-азықтық өсімдіктер

  • Мақсаты- Білім алушы қуаңшылық аймаққа төзімді, мал азықтық өсімдіктердің шыққан жері, оларды жерсіндіру ерекшеліктері, биологиялық және морфологиялық сипаттамасы, өнімділік көрсеткіштері, азықтық құндылықтары, және азық дайындау технологиясы туралы мәліметтерді меңгеруі қажет Мазмұны: Табиғи жайылымдарда кездесетін негізгі мал азықтық дақылдардың биологиялық және шаруашылық қасиеттері, табиғи жайылымдарды тиімді пайдалану, жақсарту, мал азықтық дақылдарды өндіріске ендіру және аймақтың топырақ-климат жағдайына байланысты өсірудің заманауи технологиялары, мал азығын дайындау және көпжылдық шөп тұқымдары өсіру технологиялары, тозығы жеткен жайылымдарды түбегейлі немесе жеңіл-желпі жақсарту тәсілдері туралы мәліметтер береді.
  • Образовательная программа 6B08110 Агрономия
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top