Тағам өндірісінің қауіп-қатерлерін талдау

  • Мақсат: Қауіп-қатерлерді талдауды, қоғамдық тамақтандыру кәсіпорнының санитарлық-гигиеналық талаптарға сәйкестігі мәселелерін зерттеу, қауіпті фактордың тәуекел дәрежесін анықтау, қауіпті фактордың пайда болу ықтималдығын бағалау, қауіпті факторды енгізуден болатын зардаптардың ауырлығын талдау Қауіп-қатерді талдау. Азық-түлікті тұтынуға байланысты қауіптерді анықтау процесі. Қауіпті фактордың пайда болу қаупінің дәрежесі, осы фактордың пайда болу ықтималдығы, қолдану үшін қажетті әдістер. Сандық және сапалық бағалау. Нормативтік талаптар (өндіруші және/немесе экспорттау елінің заңнамасына сәйкес). Тамақ өнеркәсібіндегі тәуекелді талдау түрлері. Қауіпті факторлардың классификациясы. Химиялық, физикалық, биологиялық факторлар.
  • Несиелер 7
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top