Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өндірісінің қауіп-қатерлерін талдау
-
Мақсат: Қауіп-қатерлерді талдауды, қоғамдық тамақтандыру кәсіпорнының санитарлық-гигиеналық талаптарға сәйкестігі мәселелерін зерттеу, қауіпті фактордың тәуекел дәрежесін анықтау, қауіпті фактордың пайда болу ықтималдығын бағалау, қауіпті факторды енгізуден болатын зардаптардың ауырлығын талдау Қауіп-қатерді талдау. Азық-түлікті тұтынуға байланысты қауіптерді анықтау процесі. Қауіпті фактордың пайда болу қаупінің дәрежесі, осы фактордың пайда болу ықтималдығы, қолдану үшін қажетті әдістер. Сандық және сапалық бағалау. Нормативтік талаптар (өндіруші және/немесе экспорттау елінің заңнамасына сәйкес). Тамақ өнеркәсібіндегі тәуекелді талдау түрлері. Қауіпті факторлардың классификациясы. Химиялық, физикалық, биологиялық факторлар.
-
Образовательная программа 6B07501 Стандарттау, сертификаттау және метрология (тағам саласы бойынша)
-
Несиелер 7
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1