7M07201 Қайта өңдеу өндірісінің технологиясы в Жәңгір хан атындағы Батыс Қазақстан аграрлық-техникалық университеті
-
Білім беру бағдарламасының мақсаты Тамақ шикізатының қайта өңдеу саласындағы қазіргі заманғы ғылыми және практикалық мәселелерді шешуге қабілетті, педагогикалық қызметі және зерттеу дағдылары бар тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарында басқару қызметін жүзеге асыратын, жоғары кәсіби деңгейлі магистрлерді дайындау.
-
Академиялық дәреже Магистратура
-
Оқыту тілі Русский, Қазақша
-
Оқу мерзімі 2 года
-
Кредиттер көлемі 120
-
Білім беру бағдарламаларының тобы M111 Тамақ өнімдерін өндіру
-
Білім беру саласы 7M07 Инженерлік, өңдеу және құрылыс салалары
-
Дайындық бағыты 7M072 Өндірістік және өңдеу салалары
7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
МагистратураҚазтұтынуодағы Қарағанды университеті
БББТ: M111 Тамақ өнімдерін өндіру
Қолданыстағы білім беру бағдарламасы | Оқыту тілі: Русский, Қазақша7M07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы (2 ж.)
МагистратураС.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті
БББТ: M111 Тамақ өнімдерін өндіру
Қолданыстағы білім беру бағдарламасы | Оқыту тілі: Русский, Қазақша7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
МагистратураАлматы технологиялық университеті (АТУ)
БББТ: M111 Тамақ өнімдерін өндіру
Қолданыстағы білім беру бағдарламасы | Оқыту тілі: Русский7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (қолдану саласы бойынша)
МагистратураСемей қаласының Шәкәрім атындағы университеті
БББТ: M111 Тамақ өнімдерін өндіру
Қолданыстағы білім беру бағдарламасы | Оқыту тілі: Русский, Қазақша7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
МагистратураҚазақстан инженерлік-технологиялық университеті
БББТ: M111 Тамақ өнімдерін өндіру
Қолданыстағы білім беру бағдарламасы | Оқыту тілі: Русский, Қазақша7M07201 Тамақ және өңдеу өндірістерінің технологиясы мен инженерингі.
МагистратураМ.Х.Дулати атындағы Тараз өңірлік университеті
БББТ: M111 Тамақ өнімдерін өндіру
Қолданыстағы білім беру бағдарламасы | Оқыту тілі: Русский, Қазақша, Ағылшын тілі