6B07206 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы в Қ. Жұбанов атындағы Ақтөбе өңірлік мемлекеттік университеті
-
Білім беру бағдарламасының мақсаты Түлектердің еңбек нарығындағы әлеуметтік ұтқырлық пен тұрақтылығын қамтамасыз етуде жалпы және арнайы құзыреттерді игеруде жаңғырту және жағдай жасау арқылы бәсекеге қабілетті тағам технологтарын дайындау.
-
Академиялық дәреже Бакалавриат
-
Оқыту тілі Русский, Қазақша
-
Оқу мерзімі 4 года
-
Кредиттер көлемі 240
-
Білім беру бағдарламаларының тобы B068 Азық-түлік өнімдерінің өндірісі
-
ҰБТ-дағы пәндер Химия және Биология
-
Білім беру саласы 6B07 Инженерлік, өңдеу және құрылыс салалары
-
Дайындық бағыты 6B072 Өндірістік және өңдеу салалары