7M07203 Азық-түлік қауіпсіздігі в Жәңгір хан атындағы Батыс Қазақстан аграрлық-техникалық университеті
-
Білім беру бағдарламасының мақсаты Еңбек нарығының өзгермелі талаптарына бейімделген, кең іргелі білімі бар, өндірістік-технологиялық, ғылыми-педагогикалық, зерттеу қызметіне дайын, заманауи ғылыми және практикалық мәселелерді тұжырымдай және шеше алатын, профилактикалық іс-шаралар, тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін қамтамасыз ету саласында шикізат пен дайын өнімнің сапасын бақылау, басқару бойынша жұмыстарды ұйымдастыра алатын жоғары білікті маманды дайындау
-
Академиялық дәреже Магистратура
-
Оқыту тілі Русский, Қазақша
-
Оқу мерзімі 2 года
-
Кредиттер көлемі 120
-
Білім беру бағдарламаларының тобы M111 Тамақ өнімдерін өндіру
-
Білім беру саласы 7M07 Инженерлік, өңдеу және құрылыс салалары
-
Дайындық бағыты 7M072 Өндірістік және өңдеу салалары