6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы в АТУ
-
Білім беру бағдарламасының мақсаты Заманауи экономика мен еңбек нарығының талаптарына жауап беретін кәсіби және әлеуметтік құзыреттері бар тамақ өнеркәсібінің ет, балық, сүт, консерві мен қоғамдық тамақтану салаларының кәсіпорындары үшін жоғары білікті кадрлар даярлау
-
Академиялық дәреже Бакалавриат
-
Оқыту тілі Русский, Қазақша, Ағылшын тілі
-
ЖОО атауы Алматы технологиялық университеті
-
Оқу мерзімі 4 года
-
Кредиттер көлемі 240
-
Білім беру бағдарламаларының тобы B068 Азық-түлік өнімдерінің өндірісі
-
ҰБТ-дағы пәндер Химия және Биология
-
Білім беру саласы 6B07 Инженерлік, өңдеу және құрылыс салалары
-
Дайындық бағыты 6B072 Өндірістік және өңдеу салалары
6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
БакалавриатАлматы технологиялық университеті (АТУ)
БББТ: B068 Азық-түлік өнімдерінің өндірісі
Қолданыстағы білім беру бағдарламасы | Оқыту тілі: Русский, Қазақша, Ағылшын тілі6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
БакалавриатА.Байтұрсынов атындағы Қостанай мемлекеттік университеті
БББТ: B068 Азық-түлік өнімдерінің өндірісі
Қолданыстағы білім беру бағдарламасы | Оқыту тілі: Русский, Қазақша6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
БакалавриатМанаш Қозыбаев атындағы Солтүстік Қазақстан мемлекеттік университеті
БББТ: B068 Азық-түлік өнімдерінің өндірісі
Қолданыстағы білім беру бағдарламасы | Оқыту тілі: Русский, Қазақша