6B07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы в С.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті
-
Білім беру бағдарламасының мақсаты Білім беру бағдарламасының мақсаты қазіргі еңбек нарығының талаптарына сәйкес тағам және қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы саласында теориялық, практикалық және басқару дағдыларын меңгерген инновациялық-бағытталған, бәсекеге қабілетті мамандарды сапалы дайындауды қамтамасыз ету болып табылады.
-
Академиялық дәреже Бакалавриат
-
Оқыту тілі Русский, Қазақша
-
Оқу мерзімі 4 года
-
Кредиттер көлемі 240
-
Білім беру бағдарламаларының тобы B068 Азық-түлік өнімдерінің өндірісі
-
ҰБТ-дағы пәндер Химия және Биология
-
Білім беру саласы 6B07 Инженерлік, өңдеу және құрылыс салалары
-
Дайындық бағыты 6B072 Өндірістік және өңдеу салалары