Өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау мен өңдеудің ғылыми негіздері

  • Өсімдік шаруашылығы өнімдерін тиімді пайдалану, экономикалық жағынан пайдалы режимдер мен әдістерді қолданып, оларды сақтау мен өңдеуді дұрыс ұйымдастыру. Ауылшаруашылық өнімдерін сақтау мен өңдеу кезінде, олардың сапасын арттыру-экономиканың дамуының міндетті шарты.Өнімдерді сақтау кезінде өнімнің жоғалуын азайту өндірісті кеңейтпей-ақ, оның өңдеу көлемін ұлғайтуға мүмкіндік береді.
  • Образовательная программа 7M08101 Агрономия (бейіндік)
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top