Нутрициология

  • Рационалды және теңдестірілген тамақтанудың физиологиялық және гигиеналық негіздері, оларды ұйымдастыруға қойылатын гигиеналық талаптар. Азық-түлік сапасын бағалау. Генетикалық түрлендірілген өнімдер. Азық-түлік кәсіпорындарына қойылатын жалпы гигиеналық талаптар. Тамақ кәсіпорындарын санитариялық-эпидемиологиялық тексеру схемасы. Тамақ кәсіпорындарының санитарлық жағдайын бақылау. Тамақ өнімдерін стандарттау, оның гигиеналық және құқықтық маңызы.
  • Образовательная программа 6B10111 Қоғамдық денсаулық
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top