Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Нутрициология
-
Рационалды және теңдестірілген тамақтанудың физиологиялық және гигиеналық негіздері, оларды ұйымдастыруға қойылатын гигиеналық талаптар. Азық-түлік сапасын бағалау. Генетикалық түрлендірілген өнімдер. Азық-түлік кәсіпорындарына қойылатын жалпы гигиеналық талаптар. Тамақ кәсіпорындарын санитариялық-эпидемиологиялық тексеру схемасы. Тамақ кәсіпорындарының санитарлық жағдайын бақылау. Тамақ өнімдерін стандарттау, оның гигиеналық және құқықтық маңызы.
-
Образовательная программа 6B10111 Қоғамдық денсаулық
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1