Нутрициология (тағам гигиенасы)

  • Пән студенттерде рационалды тамақтану принциптері туралы білімді қалыптастыруға, болашақ дәрігерлерді ересек адамдар мен әртүрлі жастағы балалардың тамақтану әдеттерімен байланысты білікті профилактикалық іс-шараларды жүргізуге үйретуге арналған; салауатты өмір салтын, оның ішінде тамақтану мәдениетін қалыптастыру бойынша санитарлық-ағарту жұмыстарын жүргізу және оның тиімділігін бақылау; тамақтану факторының ағзаға әсерін бағалай білу, сонымен қатар осы әсердің дәрежесін бағалау және денсаулықты нығайтуға бағытталған нақты алдын-алу шараларын қабылдау
  • Образовательная программа 6B10110 Қоғамдық денсаулық
  • Несиелер 10
  • Оқу жылы 5
  • Семестр 1
Top