Майдаланған дәрілік өсімдік шикізаты мен дайындалған өнімнің сапасын бақылау және стандарттау

  • Алғашқы өңдеу сипаттамасы. Қолданылатын әдістің тиімділігі және сапалық-сандық талдауы. Ұсақталғандәрілік өсімдік шикізатындағы биологиялық белсенді заттардың физикалық – химиялық қасиеттері. Ұсақтау әдістерінің түрлері. Ұсақталу дәрежесін анықтау. Субстанция және дәрілік түрлерін алу әдістеріне негіздеме. Дайын өнімді ораудың түрлері. Тасымалдаудың жолдары. Шикізатты кептіру, сақтау және өңдеу кезіндегі биологиялық белсенді қосылыстардың өзгеріске ұшырауы.
  • Образовательная программа 7M10104 Фармация
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top