Өнім сапасын басқару

  • Пән тамақ өнеркәсібі мен ауыл шаруашылығындағы менеджменттің интеграциялық жүйелерін зерделеуге, сапаларды, клиенттің қанағаттану аспектілерін, "жүйе-QM" негіздерін айқындауға; ISO 9000-9004 халықаралық сапа нормативтеріне негізделген меншікті бақылау жүйелерін әзірлеуге бағытталған. Магистранттар ауыл шаруашылығы, азық-түлік және агроөнеркәсіптік кәсіпорындар үшін менеджмент жүйесінің талаптарын айқындау техникасы мен әдістемесін қолдана, толықтыра және практикада енгізе алатын болады
  • Образовательная программа 7M04101 Аграрлық менеджмент (2 жыл)
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top