Жеміс шаруашылығы

  • Пән жеміс-жидек өнімдерін өндірудің биологиялық және технологиялық негіздері бойынша білім мен дағдыларды қалыптастырады. Жеміс өсімдіктерінің құрылымын, жеміс дақылдарының өсуі мен жеміс беруінің биологиялық ерекшеліктерін зерттейді, жеміс өсімдіктерінің тәждерін кесу және қалыптастыру, бүршіктену, жеміс өсімдіктерін қысқы егу техникасын меңгереді. Питомник алаңдарындағы барлық операцияларды білікті орындауға, өнеркәсіптік БАҚ пен жеміс питомнигін төсеу техникасын меңгеруге үйретеді.
  • Образовательная программа 6B08101 Агрономия-экология
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top