Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағамдық азықтарды санитарлық-эпидемиологиялық сараптау
-
"Азық-түліктің санитариялық-эпидемиологиялық сараптамасы" пәні тамақ қауіпсіздігін қамтамасыз ету бойынша қолданыстағы ұлттық нормативтік-құқықтық базалар мен халықаралық сапа стандарттарын, тамақ өнімдеріне Мемлекеттік санитариялық-гигиеналық сараптама жүргізу әдістемелерін және азық-түлік шикізаты мен тамақ өнімдерінің жарамдылық (сақтау) мерзімдерін, сақтау шарттарын белгілеудің дұрыстығын растауды зерделейді.
-
Образовательная программа 6B05102 Биология - санитарлық эпидемиология
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1