Тағамдық азықтарды санитарлық-эпидемиологиялық сараптау

  • "Азық-түліктің санитариялық-эпидемиологиялық сараптамасы" пәні тамақ қауіпсіздігін қамтамасыз ету бойынша қолданыстағы ұлттық нормативтік-құқықтық базалар мен халықаралық сапа стандарттарын, тамақ өнімдеріне Мемлекеттік санитариялық-гигиеналық сараптама жүргізу әдістемелерін және азық-түлік шикізаты мен тамақ өнімдерінің жарамдылық (сақтау) мерзімдерін, сақтау шарттарын белгілеудің дұрыстығын растауды зерделейді.
  • Образовательная программа 6B05102 Биология - санитарлық эпидемиология
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top