Мал азығын өндіру мен сапасын бағалаудың жаңа технологиялары

  • Бәсекеге қабілетті, органикалық мал азықтық өнімдерді өндіру және жаңа сандық техника мен технологияны қолдану негізінде азық сапасының сәйкестігін зертханалық бағалау мәселелерін қарастырады. Магистрантта аймақтың топырақ-климаттық жағдайларын, а.ш. жануарларының азыққа сұраныстарын ескере отырып, мал азығын дайындау және сақтау, рациондарды, мал азығы балансын құрастыру және игеру, мал азығы сапасын зертханалық бағалау әдістерін меңгеру дағдылары мен білімін қалыптастырады.
  • Образовательная программа 7M08110 Агрономия-1
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top