Қарқынды негіздегі жүзім шаруашылығы

  • Мақсаты: Бақша шаруашылығы саласы бойынша білім қалыптастыру, студенттерді жүзімнің биологиялық және морфологиялық ерешкліктерін білуге үйрету Мазмұны: Топырақтағы жүзімнің морфологиясы мен агротехникалық қажеттіліктерін және тіршілік әрекетінің климаттық факторларын қарастырады. Селекциялық процесті жетілдіру негізінде өсірудегі инновацияларды, жүзім өсірудің технологиялық картасын жасау үшін жүзім шаруашылығының ампелографиялық жаңа жетістіктерін зерттейді; бұдан басқа, жаңа піскен, өңделген жүзімді тұтыну және әртүрлі газды орталарда ұзақ сақтау мәселелерін қарастырады. Жүзімді өсірудің, көбеюдің, жас жүзімдіктерді салудың, сондай-ақ ескі жүзімдіктерді жасартудың прогрессивті технологиясының дағдыларын қалыптастырады.
  • Образовательная программа 6B08140 Жеміс-көкөніс шаруашылығы
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top