Былғарының шикізатының ассортименті'

  • Жүн мен үлбір шикізатының ассортименті; жүнді жартылай фабрикаттардың жіктелуі мен қасиеттері; түк сызығының құрылымы мен түк формаларының әртүрлілігі, оның ақаулары мен сорттары; үлбір мен жүнді өңдеудің кезеңдері мен технологиясы; бояу, әрлеу, таңу және жартылай фабрикаттар шығаруға дайындық операциялары; қой терісі мен аң терісі мен үлбірге арналған TN VED жіктеу белгілері. Тауарларды жіктеу критерийлері мен өндіріс технологиясы бойынша сараптау.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top