Тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарын басқару механизмі

  • Ұйымдастырушылық басқару құрылымдарын құрудың факторлары мен принциптері. Басқару функцияларының мәні, мазмұны, олардың жіктелуі. Тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарын басқару тиімділігінің критерийлері мен көрсеткіштері. Басқару құралы ретінде мақсаттар ағашын құру және оның сипаттамасы. Ұйымдағы кадрларды іріктеу принциптері және бағалау жүйесі. Басқару шешімдерін әзірлеу, негіздеу әдістері. Портфельдік стратегия, оның мазмұны, жүзеге асыру әдістері.Ұйымдарды басқарудың экономикалық негіздері.
  • Образовательная программа 8D04102 Менеджмент
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Семестр 1
Top