Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Салқындату және тамақ өнімдерін сақтау
-
Мақсаты: төмен температуралы технологияларды пайдалана отырып, дайын өнімдер мен жартылай фабрикаттарды өндіру, сақтау және тасымалдау саласында білім алушылардың білімдерін, біліктіліктері мен дағдыларын қалыптастыру. Мазмұны. Азық-түлікті төмен температурада өңдеудің негізгі және қосалқы процестері. Төмен температурада өңделген кезде тағамның өзгеруі. Шағын кәсіпорындарды төмен температурада өңдеуге және сақтауға арналған жабдықтар. Салқындатылған үй-жайларды есептеу және тоңазытқыш жабдықтарын таңдау әдістемесі. Төмен температурада өңдеу және сақтау кезінде шикізат пен өнімдердің сапасы мен экологиялық қауіпсіздігін қамтамасыз ету. Төмен температуралы технологияларды дамыту перспективалары.
-
Образовательная программа 6B07244 Шағын және орта бизнес кәсіпорындарында тағамдық технологиялар және тамақтандыруды ұйымдастыру
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1