Салқындату және тамақ өнімдерін сақтау

  • Мақсаты: төмен температуралы технологияларды пайдалана отырып, дайын өнімдер мен жартылай фабрикаттарды өндіру, сақтау және тасымалдау саласында білім алушылардың білімдерін, біліктіліктері мен дағдыларын қалыптастыру. Мазмұны. Азық-түлікті төмен температурада өңдеудің негізгі және қосалқы процестері. Төмен температурада өңделген кезде тағамның өзгеруі. Шағын кәсіпорындарды төмен температурада өңдеуге және сақтауға арналған жабдықтар. Салқындатылған үй-жайларды есептеу және тоңазытқыш жабдықтарын таңдау әдістемесі. Төмен температурада өңдеу және сақтау кезінде шикізат пен өнімдердің сапасы мен экологиялық қауіпсіздігін қамтамасыз ету. Төмен температуралы технологияларды дамыту перспективалары.
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top