ШОБ тамақ өнімдері кәсіпорындарының өндірісін басқару

  • Мақсаты: тамақ өндірісін ұйымдастыру және басқару үшін негізгі білімді, дағдыларды қалыптастыру. Мазмұны: тамақ өндірісін ұйымдастыру және басқару үшін жалпы білімді, дағдыларды және дағдыларды меңгеру. Кәсіпорындардың ұйымдастырушылық жұмысын жетілдіру саласындағы қазіргі тенденциялар. Адами ресурстар ұғымдары, персоналды басқарудың экономикалық әдістерінің мазмұны, персоналды басқару әдістерін дамытудың заманауи тенденциялары мен тәсілдері. Персоналды басқарудың әкімшілік, экономикалық, әлеуметтік-психологиялық әдістерін, стратегиялық басқарудың модельдерін, тәсілдері мен тұжырымдамаларын іске асыру.
  • Несиелер 4
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top