Өнімдер сапасын бақылау

  • Жеңіл, тоқыма және тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарының шикізат, жартылай фабрикаттар мен дайын өнімдерінің сапасын бақылау ұғымы; олардың сапасына қойылатын талаптар; ЖТӨ өнімдерінің сапасын бақылау, олардың әдістері; бақылау жүргізу; технологиялық процестерді бақылау нүктелері; шикізат пен өнімнің сапасына қойылатын стандарттардың талаптары; сапаны бақылау мен басқарудың принциптері, әдістері мен тәсілдері; кәсіпорында техникалық бақылауды ұйымдастыру қағидаттары.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top