Технологиялық Тоңазытқыш жабдықтары

  • Курстың мақсаты студенттерді ет, құс, балық, сүт өнеркәсібінде, жұмыртқа өндірісінде, алкоголь және алкогольсіз сусындар өндірісінде, кондитерлік және нан-тоқаш өндірісінде және тамақ өнеркәсібінің басқа салаларында тамақ өнімдерін қатыру үшін қолданылатын технологиялық тоңазыту жабдықтарымен таныстыру болып табылады. Студенттер негізгі конструктивтік ерекшеліктері, жұмыс тәртібі және жабдықтың осы түрлерін пайдалану ерекшеліктері туралы білім алуы тиіс.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Семестр 1
Top