Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Диеталық тамақтану
-
Тамақ рационында асқазанның химиялық, механикалық және термиялық тітіркендіргіштерін шектейтін, тағайындалатын диеталарды есепке ала отырып, тағамдарды, суық тағамдар мен сусындарды дайындаудың технологиялық процестері. Мақсаты-адам ағзасына теріс әсер етуі мүмкін тамақ өнімдерін тұтынудан туындаған тәуекел критерийлерін; рационалды тамақтану ғылымының теориялық негіздері; тағамның негізгі компоненттерінің гигиеналық сипаттамалары және олардың адам ағзасы үшін маңызын зерттеу.
-
Образовательная программа 6B07203 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 6