Тағам өнімдерін зерттеудің заманауи әдістері

  • Тамақ өнімдерін зерттеудің заманауи әдістері және оларды оңтайландыру мақсатында сапа көрсеткіштерін болжау мәселесі. Сенсорлық талдау. Органолептикалық әдістер. Гравиметриялық, микробиологиялық, физико-химиялық, реологиялық, акустикалық зерттеу әдістері. Азық-түлік өнімдерін зерттеудің статистикалық әдістері. Сынақ зертханасының жұмысын ұйымдастыру. Тамақ өнімдерін сертификаттық сынау. Тамақ өнімдерін зерттеудің заманауи әдістері және оларды оңтайландыру мақсатында сапа көрсеткіштерін болжау мәселесі. Сенсорлық талдау. Органолептикалық әдістер. Гравиметриялық, микробиологиялық, физико-химиялық, реологиялық, акустикалық зерттеу әдістері. Азық-түлік өнімдерін зерттеудің статистикалық әдістері. Сынақ зертханасының жұмысын ұйымдастыру. Тамақ өнімдерін сертификаттық сынау.
  • Образовательная программа 7M07502 Стандарттау және сертификаттау
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top