Ферментациялық технологиялар

  • Пәннің мақсаты – тағам өнімдерін өндіру кезіндегі ашыту процестерін және ферментациялық технологияларын бақылау қабілетін қалыптастыру. Ферменттердің типтері, ферменттердің жіктелуі, ферментациялық процестерге арналған орта, Органикалық заттарды физикалық және химиялық өзгерту мақсатында жасушалық компоненттер (ферменттер), ашыту процестерінің механизмдері, тағам өнімдерінің бүлінуін тудыратын микроорганизмдерді анықтау және дәлелдеу, биореакторлар, ферментациялық технологиялары қарастырылады.
  • Образовательная программа 6B07204 Тағамдық химия және технология
  • Несиелер 6
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 4
Top