Бар ісі

  • Пәнді меңгерудің мақсаты бар адамдармен жұмысты ұйымдастыру бойынша теориялық және практикалық білімді қалыптастыру, білім алушыларда бар іс саласында дағдыларды қалыптастыру болып табылады. Бұл пән бардың сипаттамасы және олардың мамандануы, асхана ыдыстары мен аспаптары, оларды пайдалану үшін тағамдарды дайындау ережесі, қонақ аймағында жұмыс істейтін персонал үшін "sideduties" дайындау тәртібі, лауазымдық нұсқаулықтар: тағайындалуы, құрастыру ережелері, орындалуын бақылауды ұйымдастыру, даяшылардың еңбегін ұйымдастыру әдістері қарастырылады.
  • Образовательная программа 6B11129 Халықаралық туризм
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top