Кәсіпкерлік қызмет негіздері

  • Ресурстарды тиімді пайдалану, Еңбекті ұйымдастыру және тамақ өндірісі кәсіпорындарында өндірістік процесті жоспарлау принциптері. Кәсіпорын жұмысының негізгі техникалық-экономикалық көрсеткіштерін есептеу әдістемесі, тиімді жұмысты жоспарлау мен ұйымдастырудың заманауи әдістері. Кәсіпкерлік қызметтің субъектілері мен басты объектісі, бәсекелестік жағдайындағы бизнес-жоспарлаудың мақсаттары мен қағидаттары. Бизнес-жоспарлардың түрлері, құрылымдауға қойылатын талаптар, орындалуын бақылау, оның құралдары.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
Top