Жүктану

  • Пән жүкке тасымалдау және сақтау процесінде әсер ететін факторларды оқытады. Жүктердегі биохимиялық процестер. Жүктердің физикалық-химиялық қасиеттері. Жүктердің көлемдік-массалық сипаттамалары. Жүктердің сапасын бағалау. Жүктердің сапасын анықтау әдістері. Ыдыстың және ораудың мақсаты мен жіктелуі. Ыдыс және ыдыс материалдарының құрылымы, түрлері және мақсаты. Жүктерді, буып-түю ыдыстарын, контейнерлерді жіктеу. Көп айналымды ыдыс және оны қолдану аясы. Көп айналымды ыдыстың жіктелуі. Қайтарылатын ыдыс. Көп айналымды және қайтарымды ыдысты қолданудың орындылығы. Прогрессивті ыдыс материалдары мен конструкциялары.
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top