Құс шаруашылығы өнімдерін өңдіру және өндеу технологиясы

  • Құстардың биологиялық ерекшеліктерін, селекциялау және өсіру әдістерін, жұмыртқаны инкубациялауды, құстарды азықтандыруды, нормалауды, суаруды және бағып-күтудің зерттейді. Ол құс өнімдерін алғашқы өңдеу, бройлерлер, тауықтар, үйрек, қаз, күркетауық, бөдене мен түйеқұстардың жұмыртқасы мен етінің сапасын бағалау дағдыларын алуға бағытталған. Өндіріс процестерін механизациялауын дамыту және құс өнімдерін өңдеу дағдыларын қалыптастырады.
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top