Рационалды тамақтану негіздерімен клиникадағы ас қорыту жүйесі

  • Интеграцияланған пән, ас қорыту жүйесінің ең көп таралған ауруларының этиологиясы мен патогенезін, қауіп факторларын, клиникалық көрінісін, негізгі белгілері мен синдромдарын, зертханалық және аспаптық диагностика әдістерін зерттейді. Дені сау және науқас адамның ұтымды тамақтануын ұйымдастырудың негізгі принциптері туралы білімді қалыптастырады. Диеталық, емдік-профилактикалық тамақтануды әзірлеу және ұйымдастыру принциптерін үйретеді.
  • Образовательная программа 6B10104 Медицина
  • Несиелер 3
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top