Мал шаруашылығындағы селекция мен азықтандыру 1

  • Курстың мақсаты – мал шаруашылығы өнімдерін өндіру үшін мал азығын ұтымды пайдалану құзыреттілігін қалыптастыру. Азықтандыруды нормалау, рационды құрастыру, азықты азықтандыруға дайындау, азықты тарату дағдыларын қалыптастыру. Азықтың тағамдық құндылығын, қоректік және биологиялық белсенді заттардың жануарлар организміндегі маңызын және олардың денсаулықпен байланысын бағалау дағдысы. Ауыл шаруашылығы жануарларын теңдестірілген және толық азықтандырудың экономикалық тиімділігін бағалау.
  • Образовательная программа 6B09100 Ветеринария
  • Несиелер 2
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top