Ветеринарлық санитарлық сараптау 3

  • Бұл курста студенттер теориялық білім мен практикалық дағдылармен қатар, жұмыртқа, балық, бал, көкөністер мен жемістерді өңдеу технологиясымен гигиена негіздері мен ветеринариялық-санитариялық ережелерді меңгереді. Құс өнімдерін өткізуде, балық өсіруде және омарта шаруашылығында ветеринариялық-санитариялық сараптама жүргізу дағдыларын қалыптастырады. Құс өнімдерінің, балық шаруашылығының және ара шаруашылығының органолептикалық, микробиологиялық, биохимиялық және химиялық зерттеулерін жүргізу дағдыларын қалыптастырады.
  • Образовательная программа 6B09100 Ветеринария
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top