Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
НАССР-ге кіріспе
-
Пән тамақтану қауіпсіздігінің негіздерін, өндірістің барлық үдерістерін сауатты басқаруды, өнімді сақтау мен сатуды ашады. Курс тәуекелдер мен сыни бақылау нүктелерін талдауға, өндірістің барлық кезеңдерін егжей-тегжейлі зерттеуге негізделген: мәзірді жоспарлау, ингредиенттерді сатып алу, қызмет көрсету және жинау, Қазақстанның нормативтік-заңнамалық базасына және қызмет көрсету саласының халықаралық стандарттарына сәйкес олардың алдын алу үшін арнайы тәуекелдер мен бақылау әдістерін анықтауға негізделген.
-
Образовательная программа 6B11102 Мейрамхана ісі және мейманхана бизнесі
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2