НАССР-ге кіріспе

  • Пән тамақтану қауіпсіздігінің негіздерін, өндірістің барлық үдерістерін сауатты басқаруды, өнімді сақтау мен сатуды ашады. Курс тәуекелдер мен сыни бақылау нүктелерін талдауға, өндірістің барлық кезеңдерін егжей-тегжейлі зерттеуге негізделген: мәзірді жоспарлау, ингредиенттерді сатып алу, қызмет көрсету және жинау, Қазақстанның нормативтік-заңнамалық базасына және қызмет көрсету саласының халықаралық стандарттарына сәйкес олардың алдын алу үшін арнайы тәуекелдер мен бақылау әдістерін анықтауға негізделген.
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top