F&B (ағылшын тілінде)

  • Пән мейрамхана бизнесінің негіздерін, тамақтану кәсіпорындарының, барлардың, мейрамханалардың жұмыстарын ұйымдастыруға, қонақтарды қарсы алу және шығарып салу, сондай-ақ мәзір, шарап картасы, әр түрлі іс-шараларға үстелдерді жабдықтауды оқытуға бағытталған. Курс тамақ өндіру процесін басқару негіздерін және қонақтарға қызмет көрсету технологиясын ескере отырып, тамақ және сусындар бөлімінің (F&B) қызметін жүзеге асыру, жоспарлау және бақылау үшін қажетті қағидаларды ашады.
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top