Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өнеркәсібіндегі квалиметрия
-
Тағам өнімдерінің сапасын басқарудың негізгі принциптерін, тағам өнімдерінің сапасын өлшеу және бағалау әдістерін зерттейді. Квалиметрияның заманауи сараптамалық әдістері мен сапаны басқару құралдары қарастырылады, оларды тағам өнеркәсібі кәсіпорындарында пайдалану бойынша ұсыныстар беріледі.
-
Образовательная программа 6B07502 Стандарттау, сертификаттау және метрология (салалар бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 5