Саланың жалпы технологиясы

  • Текстиль өнеркәсібінің технологиясы. Маталардың құрылымы және қасиеті. Маталар құрылымдарының негізгі сипаттамалары. Стандарт бойынша матаның сапасын бағалау. Систематика. Әр түрлі маталарды стандарттау және сұрыптау. Сапаны стандарт бойынша бағалау. Жасанды және табиғи былғары, пленкалы материалдар. Резина. Пленка. Қасиеттері мен құрылымы. Тамақ өнеркәсібінің технологиясы. Тамақ өнеркәсібінің технологиялық процестері. Тамақ өнеркәсібі, шикізаттар және өндірістік процестер. Қазақстан Республикасының тамақ өнеркәсібі.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top