Статистика, талдау және туризмді дамыту стратегияларды

  • Тарихи және табиғи-географиялық жағдайларды, әлем халықтарының, өз елінің халықтарының діни дәстүрлері мен тамақтану мәдениетін ескере отырып, қонақ үй кәсіпорнының қоғамдық тамақтану қызметін ұйымдастыру және үйлестіру туралы білімді қалыптастырады. Ұлттық тағамдардың тарихын, салт-дәстүрлерін, әлемнің әртүрлі халықтары үшін ұлттық тағамдардың маңызы мен рөлін біледі. Алған білімдері мен дағдыларын практикалық қызметте пайдаланады. Әлем халықтарының ұлттық тағамдарын дайындау дағдыларын меңгерген. Оқыту барысында дөңгелек үстел, пікірталас семинары әдістері қолданылады.
  • Образовательная программа 6B11102 Туризм
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top