Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Мал шаруашылығының негіздері
-
Нормаланған азықтандыруды, рациондар құруды қамтамасыз ету. Ауыл шаруашылығы жануарларының негізгі түрлерінің анатомиясы мен физиологиясының негіздерін тану; жемшөп құралдарын азықтандыру нормалары. мал азығының түрлері және олардың тағамдық құндылығы; мал шаруашылығы өнімдерінің негізгі түрлерін күтіп-бағу және өсіру жүйелерімен өзара байланыста өндірудің қазіргі заманғы технологиялары. Жем дақылдарын таңдау және рацион жасау әдістерін қолданыңыз. Ауыл шаруашылығы жануарларын тамақтандыруды және ұстауды ұйымдастыру ; жеке салаларды жүргізудің ерекшелігі: мал шаруашылығы, шошқа , қой, құс, жылқы шаруашылығы және т. б
-
Образовательная программа 6B08103 Агрономия
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1