Мал шаруашылығының негіздері

  • Нормаланған азықтандыруды, рациондар құруды қамтамасыз ету. Ауыл шаруашылығы жануарларының негізгі түрлерінің анатомиясы мен физиологиясының негіздерін тану; жемшөп құралдарын азықтандыру нормалары. мал азығының түрлері және олардың тағамдық құндылығы; мал шаруашылығы өнімдерінің негізгі түрлерін күтіп-бағу және өсіру жүйелерімен өзара байланыста өндірудің қазіргі заманғы технологиялары. Жем дақылдарын таңдау және рацион жасау әдістерін қолданыңыз. Ауыл шаруашылығы жануарларын тамақтандыруды және ұстауды ұйымдастыру ; жеке салаларды жүргізудің ерекшелігі: мал шаруашылығы, шошқа , қой, құс, жылқы шаруашылығы және т. б
  • Образовательная программа 6B08103 Агрономия
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top