Мал азығын өндіру

  • Шабындықтар мен жайылымдар өсімдіктерінің биологиялық және экологиялық ерекшеліктері, өсімдіктердің жемдік сипаттамалары; шабындықтар мен жайылымдардың жіктелуі мен сипаттамасы; жем-шөп алқаптарын жақсарту жүйесі және оларды құрайтын іс-шаралар; ұтымды пайдалануды ұйымдастыру және тәсілдері, жасыл конвейерді ұйымдастыру; шөп, пішендеме сүрлемін өндіру технологиясы, аймақтық жем-шөп ауыспалы егістері; жем-шөп дақылдарын өсірудің агротехникасы; көпжылдық шөптер мен далалық жем-шөп дақылдарының тұқым өсіру ерекшеліктері; жемшөп дақылдарын өсіру, шалғынның және жайылым өсімдіктерінің биологиялық және экологиялық ерекшеліктері.
  • Образовательная программа 6B08103 Агрономия
  • Несиелер 8
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top