Ауыл шаруашылық микробиология

  • Микробиологияның негізгі ұғымдарын тұжырымдау, микробиологиялық эксперимент жүргізу әдістемесін меңгеру. Микроорганизмдерді бөлу және культивациялау бойынша практикалық дағдыларды игеру. Өз жұмысында микробиологиялық және биохимиялық жабдықтарды қолдану; жасушалық ұйымның ерекшелігін және микроорганизмдердің қоректену типтерін, прокариоттық және эукариоттық микроорганизмдердің метаболизмін, микроорганизмдердің генетикалық ерекшеліктерін білу; Микроағзаларды зерттеу ауыл шаруашылығы, медицина, тағам өнеркәсібі, қоршаған ортадағы заттар айналымындағы микроағзалардың тигізетін пайдасы мен зиянын анықтауға мүмкіндік береді. Жалпы микробиологияның негіздерін білу.
  • Образовательная программа 6B08103 Агрономия
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top