Тамақ өнімдері технологиясындағы инновациялық стратегиялар

  • Мақсаты: ғылыми білім негізінде тамақ өнімдері технологиясын жетілдіру дағдыларын қалыптастыру. Тамақ өнімдері технологиясын жетілдіру саласындағы әлемдік және отандық ғылымның жағдайы мен стратегиялары. Тамақ өнімдері өндірісі саласындағы инновациялар. Азық-түлік шикізатын қарқынды өңдеу әдістері (механикалық, гидромеханикалық, химиялық, биохимиялық, электрофизикалық және т.б.) және олардың тамақ өнімдерінің сапалық көрсеткіштеріне әсері. Тамақ өнімдерінің сақтау қабілетін арттыру жолдары. Тамақ өнімдерінің тұтынушылық қасиеттерін жетілдіру. Табиғи ресурстарды ұтымды пайдалану және қоршаған ортаны қорғау.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Семестр 1
Top