Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік биохимиясы
-
Курста Биохимияның мазмұны және оның тамақ технологиясындағы маңызы; ақуыздар мен пептидтердің молекулалық құрылымы, қарапайым ақуыздардың физика-химиялық қасиеттері, зерттеу әдістері және жіктелуі; күрделі ақуыздардың жіктелуі, құрылымы және биологиялық функциялары; тамақ технологиясындағы Биохимияның маңызы; Биохимияның басқа пәндермен байланысы; ақуыздар мен пептидтердің биологиялық рөлі, ағзадағы ақуыздардың функциялары қарастырылады.
-
Образовательная программа 6B05102 Биотехнология сала бойынша
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1