Азық-түлік биохимиясы

  • Курста Биохимияның мазмұны және оның тамақ технологиясындағы маңызы; ақуыздар мен пептидтердің молекулалық құрылымы, қарапайым ақуыздардың физика-химиялық қасиеттері, зерттеу әдістері және жіктелуі; күрделі ақуыздардың жіктелуі, құрылымы және биологиялық функциялары; тамақ технологиясындағы Биохимияның маңызы; Биохимияның басқа пәндермен байланысы; ақуыздар мен пептидтердің биологиялық рөлі, ағзадағы ақуыздардың функциялары қарастырылады.
  • Образовательная программа 6B05102 Биотехнология сала бойынша
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top