Техникалық микробиологиясы

  • Курс микроорганизмдердің қасиеттерін; микроорганизмдердің тіршілік әрекетіне факторлардың әсерін; микроорганизмдердің физиологиясын,тыныс алуын,ферменттерін қарастырады; тауарлардың сапасын микробиологиялық бақылау; тамақ өндірісі микробиологиясының міндеттері; микроорганизмдердің тіршілік әрекетіне сыртқы орта жағдайларының әсері; микроорганизмдер тудыратын маңызды биохимиялық процестер Микроорганизмдердің физиологиясын,микроорганизмдер жасушасының құрамын, микроорганизмнің қоректенуін, сыртқы орта жағдайларының микроорганизмдердің тіршілік әрекетіне әсерін, абиотикалық, биотикалық, химиялық және биологиялық факторларды зерттейді
  • Образовательная программа 6B05102 Биотехнология сала бойынша
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top