Тағамдық және жемдік фосфаттар технологиясы

  • Мақсаты: стандарттар талаптарына сәйкес тағамдық және жемдік фосфаттарын алудың құрамы мен тәсілдерін зерделеу. Мазмұны: азық-түлік және жемдік минералды өнімдерін алу технологиясы. Жем преципитатын, монокальций фосфатын, диаммоний фосфатын, тамақ және жемдік триполифосфатын және натрий пирофосфатын, диаммоний фосфатын және трикальций фосфатын өндіру. Өндірістің технологиялық схемалары. Стандарттардың талаптарын ескере отырып, жемдік және тағамдық фосфаттардың құрамын анықтау, оларды алудың жаңа тәсілдерін ұсыну дағдыларын қалыптастыру.
  • Несиелер 7
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top