Жемдік тұздардың инновациялық технологиялары

  • Мақсаты: Азықтық тұздарының заманауи технологиялары саласында білім мен дағдыларды қалыптастыру. Мазмұны: Азықтық минералды өнімдерін өндірудің жаңа үнемді тәсілдері, құрамға қойылатын стандарттардың талаптары туралы білімді тереңдету. Конденсацияланған және термиялық фосфорсыздандырылған фосфаттар, азықтық монокальций фосфаты, преципитат, диаммоний фосфаты, натрий фосфаты өндірісінің оңтайлы технологиялық режимдерін таңдау. Шикізаттың әртүрлі түрлерінен азықтық фосфаттарын алу процесін басқару. Ерігіштік диаграммалары негізінде азықтық тұздарын алу көрсеткіштерін есептеу нәтижелерін талдау.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top