Тағам гигиенасы

  • Пәннің негізгі бөлімдері тағам гигиенасы сұрақтарын, тағам өнімдерін санитарлық қорғау саласындағы санитарлық-эпидемиологиялық қызметі жұмысын ұйымдастыру мәселелерін, тағам өнімдеріне гигиеналық сараптама жүргізу тәртібі мен қағидаларын қамтиды. Білім алушылар тағам гигиенасы, тағам өнімдерінің сапа көрсеткіштерін гигиеналық бағалау саласында қызметін реттейтін заңды, ғылыми-техникалық құжаттарды қолдану дағдыларын бекітеді. Тағам объектілерінің санитарлық жағдайын санитарлық-бактериологиялық бақылауды ұйымдастыруына қойылатын санитарлық-гигиеналық талаптарды зерделеуге ерекше назар аударады
  • Образовательная программа 7M10121 Медициналық-профилактикалық іс
  • Несиелер 4
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top