Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Жемшөп өндірісінің биотехнологиялық негіздері
-
МЕМСТ талаптарын ескере отырып, жемшөп пен жемшөп қоспаларының химиялық құрамын, биологиялық және тағамдық құндылығын бағалаудың негізгі әдістерін зерделейтін пән;кәсіби қызметте биотехнологиялық әдістерді, тәсілдер мен құралдарды пайдалану дағдыларын қалыптастыру.
-
Образовательная программа 6B05102 Биотехнология
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2