Табиғи шикізатты талдау

  • Пән өсімдік объектілерін өңдеудің теориялық-методологиялық негіздерін, жаңа теорияларды және олардың интерпретацияларын, негізгі қосылыстардың сыныптарын, классификациясын, идентификациясын, анализін, GMP бойынша сапаны бақылауды, технологиялық параметрлердің қосылыстарды бөліп алуға әсерін зерттейді; пәнді оқу нәтижесінде студент негізгі табиғи қосылыстардың сыныптарын сапалы идентификациялаудың негізгі әдістерін қолданады, табиғи қосылыстардың экстрактілерінің құрамын және сандық сипаттамаларын анықтау үшін физико-химиялық зерттеу әдістерін қолданады.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top