Биотехнологиялық өнімнің стандарттау, сертификаттау және заңнамалық базасы

  • Стандарттаудың, метрологияның, сертификаттаудың ұйымдастырушылық-әдістемелік негіздерін, өнім қауіпсіздігінің санитарлық-гигиеналық талаптарын, ауыл шаруашылығы өнімдерінің тұтынушылық талаптары мен сапалық сипаттамаларын, азық-түлік ауыл шаруашылығы шикізаты мен тамақ өнімдерінің сәйкестігін бағалау қағидаларын, зерттеу әдістерінің жіктелуі мен мәнін зерделейтін пән
  • Образовательная программа 7M05102 Биотехнология
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top