Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Өсімдік, жануар, микробиологиялық шикізатты қайта өңдеу принциптері
-
Тамақ өнеркәсібінде қолданылатын әртүрлі шығу тегі бар шикізаттың негізгі түрлерінің сипаттамасын зерттейтін пән. Технологиялық схемалар; негізгі операциялардың мәні; қолданылатын жабдық және оның негізгі сипаттамалары; дайын өнімге қойылатын талаптар; оның сапасына әсер ететін факторлар қарастырылады.
-
Образовательная программа 7M05102 Биотехнология
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2